Sidor

söndag 11 maj 2014

Hej igen :)

Tänkte jag skulle försöka igen nu när jag inte är så mycket på facebook längre!  Mycket har hänt sen förra året. Saffran är en ny tillgång till familjen :) Hon har redan varit på 3 utställningar och blivit BIR valp och placerad varenda gång i gruppen :) Nu sist blev hon BIS 2:a av 19st valpar!!! Hon har fått mycket av sin fina mamma men jag ser också en del av sin fina pappa Catch i henne :) Vi tränar mycket lite. Mest blir det apportering..

Troya har också fått starta på Working test! Alla som känner Troya vet ju att hon har myyyycket ljud för sig och när vi då fick gå 2 och 2 så tänkte jag att det var kört :) Men hon höll i 4/5 stationer och sista knallade hon! Det var också väldigt varmt, typ 20grader och ute på öppen mark och hon är fullpälsad... Men det gav verkligen mersmak :) :) Troya har även fått göra Funktionsbeskrivning retriever som är helt nytt och hon var en av 2 första tollarna :) Och det är officiellt! Hon blev ju även beskriven på det gamla funktionsbeskrivningen och det var kul att få jämföra hur hon har blivit på dessa 4 åren :)

Pepzi får mest motionera.. Hennes päls har nästan kommit, bara lite som fattas på svansen :)

Nu vilar vi inför sommarens tävlingar :)

Troya apporterar And :)

Saffran i Osby 1/5 där hon blev BIR valp och BIG 4:a... Naturligt stående som alltid :) gillar det bäst.. Vill gärna inte pilla på hunden och jag har alltid ansett att är hunden bra byggd så står dom själva bra!
 
 

Inga kommentarer: