Sidor

tisdag 17 juni 2014

Vilket team vi var :)

I söndags var vi på Höganäs brukshundsklubb och ställde ut på deras årliga inoff utställning.. Även detta år var det danska domare som även dömer officiellt! Först ut var cavaliererna.. Och eftersom vi var försenade så var Ludde inte uppvärmd och då blev det alltför glada rörelser i ringen.. Han ställdes i valpkl 6-9mån oh där blev vi till sist 2:a utan HP efter mycket snack med ringsekreteraren! Tycker inte det är okej att JAG som utställare ska behöva säga till ringsekreteraren hur bedömningarna går till här i Sverige och i valpklassen!!! Är dom i Sverige och dömer så är det våra regler som ska följas... :( Sen var det då dags för Dumle.. Han fick excellent HP och blev sen till sist BIR...

 Ludde
 
Sen blev det en lång väntan tills det var Saffrans tur... Dagens domare dömer tollarna officiellt och han var i Danmark för bara nån veckan sen och dömde dom där :) Hon fick en utmärkt kritik och blev återigen BIR valp :) Han delade sen bara ut 1 HP till dom vuxna tollarna...
 
 Saffran i rasbedömningen!

 Saffran i finalringen!
 
Sen var det då dags för finalerna.. Man kunde se en röd tråd i valpklasserna.. Bara småhundar som blev placerade :(  Vi var ca 10st hundar i grupp 9.. Men Dumle lyckades med att bli BIG 2:a :)
 
 Dumle i finalringen!

 Dumle i finalringen!
 
Han brydde sig inte alls om att mamma stod utanför precis och fotade :) i ringen idag var det bara "VI" :) Är så stolt över honom :) :)
 
  

 
Till helgen blir det midsommarfirande med världens bästa valpköpare :) och även Farmor ska få följa med.. Så får vi se vad hon tycker om utställningar :P Ska även bli skoj att få träffa syster cazzie igen!

Inga kommentarer: