Sidor

lördag 14 juni 2014

Mycket trevlig dag :)

I söndags var jag i Vänersborg och ställde hela 5st hundar! 4 tollare och 1 cavalier :) Först ut i ringen var Dumle (cavalieren) och det var nära att det skulle krocka med Saffran så Birgitta på Toftas kennel stod redo med Dumle när dom tog paus i tollarringen mellan field spaniel och tollarna :) Det tackar vi för :)

Dumle fick Excellent 2. Undrar varför hon höll på ck´t för han fick en suverän kritik!
 Dumle

 Dumle


Sen var det då dags för Saffran... Hon blev ju 6mån på dagen men fick en suverän kritik och blev BIR valp :)
 Saffran
 
Sen blev det lite uppehåll för mig men Jasper (kull3) ställde upp i championklass hanar och blev där 3:a med ck och eftersom där inte var nån annan hane som fick ck så blev det även bästa hanklassen...
 
 Jasper
 

Först ut bland mina vuxna tollare var Lexie! Hon är ju sparsamt ställd men lyckades endå leverera och vinna klassen med ck :) och hon slutade till sist som 2:a bästa tik med cert och r-cacib (blir ett cacib) Nu saknar hon bara ett cert och det hoppas vi att hon får i juli, men man vet ju aldrig med domarna! Tack till Anna-karin för att du ställde henne i tikklassen!

 Lexie
 
Sen var det dags för Pepzi! Tack till Maria (jaspers ägare) som ställde henne så fint i championklassen och i tikklassen att hon blev bästa tik :) Med cacib! 7½år!

Pepzi

Jag själv sprang med Troya! Hon fick excellent 2 ck och slutade som 3:a bästa tik! Stor revanch från förra gången vi ställde för denna domaren :P

 Troya
 
BIR/BIM bilden... :) :)

 
Det var en rolig och härlig känsla att få springa med 2 hundar (mor & dotter) i finalringen :) :)

Tack för alla grattis kramar på plats :) Hit återkommer vi nog igen :)

Ett stort TAcK till Lotta som var villig att följa med som sällskap :) :)

Inga kommentarer: