Sidor

måndag 1 september 2014

Luxemburg!

Har haft 3v uppehåll från tävling, vilket har varit skönt men samtidigt har jag längtat ut igen :) Det första blev en tripp till Luxemburg! Där både Jasper med familj följde med! Resan ner gick bra tills vi kom till köln :( där kom kön! Tog alltså 2h mer än vad det skulle men vi var endå framme i ganska bra tid för att hinna se lite av Luxemburg.. Varmt hade vi, gick i kortarmad vid 10 tiden!

På lördagen var det då dags för show :) Cavalieren Dumle var först ut.. Här i Luxemburg körde dom färgvis.. Så i hans klass var det bara Blenheim.. 5st var dom och Dumle blev 4:a med excellent :) Han var för mörk sa domaren! Helnöjd då dom var hela 76st!!! Är visst många cavalierer här nere :D

Sen var det då dags för Jasper.. Jasper vann en stor championklass och fick CERTET! därmed blev han Luxemburg champion! Han fick även R-CACIB! Saffran var next på tur och hon blev BIR valp! Något seg Pepzi fick Excellent 2 med R-CERT!

Sen åkte vi hemåt.. Stanna för natten i Köln på ett helt klart utmärkt hotell :) God mat hade dom också! Och enligt pappa en god öl :)

Var hemma på söndag vid 20-tiden.. fick ta båten Helsingör-Helsingborg pga översvämningar i Malmö!!

 Dumle Exc 4!
 
 
 Jasper Exc 1, CERT, R-CACIB!

 Ringsekreteraren var överförtjust i saffran och ville gärna känna och klappa :)

 Saffran BIR valp!

 Pepzi Exc 2, R-CERT!

Saffran i finalen!
Här körde dom först hanvalpar och sen tikvalparna!
 
Ett stort GRATTIS till Maria och Leonbergern Shankly som vann juniorklassen och blev Luxemburgs juniorchampion och kvalificerad till CRUFTS 2015!!! Dom 2 har verkligen kommit långt sen början på sommaren då han sprang ut ifrån ringen! Verkligen bevis på att man aldrig ska ge upp!!! Bra kämpat!!!

Inga kommentarer: