Sidor

onsdag 26 augusti 2015

2 underbara helger med underbara resultat!

Ja det kan man ju minst säga :) Först var vi i Danmark på ön Bornholm.. Jag hade anmält Vizsla och Lexie.. Och fast att Lexie fortfarande var tjock så tog jag endå med henne.. Det blev ett vg och ett exc med CK men sen oplacerad i tikklassen. Vizsla bara 9mån och 2v gammal slog till på lördagen och fick sitt första DANSKA CERT :) Oj vad glad jag var! På söndagen fick hon exc men utan CK... Och när man tittade på resultaten så var vizsla den enda tik som gick bäst.. Alla tikar som fick CK på söndagen fick vg på lördagen.. Ja så kan det gå ibland :)

Sen i helgen åkte vi till Leipzig och tysk vinnar utställningen.... Jag hade anmält alla 4 och även Jasper från kull3 följde med :)

På lördagen var det Leipzig sieger! Och så förvånad jag blev när jag hade 3 tikar i BIR´t + Jasper :) Och snabbt fick man leta upp en handler... Tack till Isabell Hoornaert från belgien som hjälpte mig med Troya :)

Jasper blev BIR (såklart) och domaren Stefan Sinko överröste honom med massa beröm... :) Vizsla blev bästa junior och Pepzi bästa veteran... Troya CACIB och Saffran R-CACIB! Stackars tyskarna :(

Sen blev det en lång väntan tills gruppfinalerna.. Först ut var uppfödargruppen som bestod av Jasper, Saffran och Troya.. Tyvärr ingen placering. TACK till Pappa för hjälpen med Saffran :)  Han börjar bli ett riktigt proffs :P Sen var det Jaspers tur och han showade sig till ytterligare en pallplats, genom att bli BIG 3:a...  :) :) :) Domare var Peter Machetanz


Både hund och ägare ler :)

På söndagen ville inte riktigt Jasper stå så det blev R-CACIB... Vizsla blev återigen bir junior och fick sin första titel, TYSK JUNIOR VINNARE 2015 :) Pepzi skulle inte vara sämre och blev bir veteran och titeln TYSK VETERAN VINNARE 2015 :)

Men den som chockade mig allra bäst var Troya :) Hon gick in och blev både TYSK VINNARE 2015 och BIR :) :) Tack till Maria för din hjälp i BIR finalen :) Domaren Ingrid Grill och domareleven gillade henne skarpt :)
 

 
Helgens fina rosettskörd.. Brukar gnälla över att man aldrig får rosetter i tyskland :P
 
Nu blir det i alla fall 1v semester från utställning.. Nästa helg blir det öland för mig då jag inte fick ledigt från jobbet på söndagen :( MYCKET TRADIGT när man endån har betalat en del pengar för anmälningarna till europa utställningen :( BLÄ säger jag...
 

Inga kommentarer: