Sidor

fredag 29 juli 2016

Hoisdorf och Mertert!

I helgen var det dags för ytterligare en helg med utställning i utlandet.. På lördagen var vi i hoisdorf, tyskland.. Vizsla vann unghundsklassen och fick därmed sitt andra tyska VDH CERT! Saffran fick en bättre kritik men blev 2:a och fick r-certet. Nu behöver hon ju inte fler tyska cert endå :)

Sen blev jag så jävla ARG!!! Den ena championtiken (dansk) gör utfall mot den andra i samma klass. Domaren sätter endå denna som etta... Sen i tikklassen låter ägaren någon annan springa med just denna tik och när jag hade gratulerat vinnaren så attackera tiken Vizsla i ringen!!! Vizsla blev som tur var bara rädd.. Det här är inget temperament som jag gillar överhuvudtaget... Och vizsla är en mycket glad hund som inte skulle röra en fluga bara! Och inte en enda ursäkt eller frågan om hur det gick med henne!!! DÅLIGT!

Dagen efter var det Mertert, Luxemburg! Åkte ner för att försöka att få Vizsla till champion.. Tyvärr har hon ju fällt och är ganska naken.. Vi hade även fått domarändring till en svensk domare! Tyvärr tyckte han att hon var alldeles för naken så det blev ett enkelt excellent! Saffran blev 2:a även idag.. Slagen av såklart Vizslas syster :) (hon var fullpälsad) Trodde dock att Vizsla skulle vara off i ringen idag efter gårdagen men hon hade glömt det, som tur var :)

Nu till något riktigt tråkigt :( Troya har fått Borrelia!!! Upptäckte att något var fel samma dag vi skulle tävla agility.. Självklart så åkte vi inte! Detta är någon vecka sen och hon mår redan mycket bättre :) Min lilla bebis :) Tyvärr blir det då ingen special för hennes del.. Tradigt.. Hade ju siktat in mig på att bli årets agilitytollare :D :D

Här kommer lite bilder från helgen :)


Inga kommentarer: