Sidor

måndag 6 juni 2016

NORSK och NORDISK CHAMPION :)

Ytterligare en rolig och underbar helg :) Resan började i lördags morse, till Rångedala och agilitytävling.. Varmt var det men med dom nya kylmadrasserna så var hundarna svala och flåsade ingetting i sina burar :)

Det blev 5 fel i första hoppklassen.. I andra blev det 0 fel men tyvärr så missade vi pinnen med 4 sek eller 3 platser! Vi gjorde ett jätte bra lopp men tyvärr räckte det inte hela vägen in då det var en alldeles för lätt bana och mycket spring med fördel bordercollie. Helnöjd endå :)
 
 
 
Efter att agilityn var slut så gick resan upp mot Norge.. Rättare sagt mot Asker där vi skulle övernatta! Jätte fint och stort hotell :) Blev tyvärr inte mycket sömn då man hade bränt sig under dagen!

Dags för Drammenutställningen dagen efter :) 24 anmälda tollare varav 22 dök upp.. Vizsla fick exc och vann unghundsklassen med CK. Tyvärr ingen placering i tikklassen men det såg mycket bra ut när hon sprang med pappa :D

Troya fick också excellent och vann klassen med CK.. Sen blev hon även bästa tik med både CERT och CACIB. Vilket då betyder att hon blev NORSK och NORDISK CHAMPION :) 

Resultaten och kritikerna går att läsa på norska kennelklubbens hemsida..

Vilken helg! Ha en riktigt trevlig NATIONAL DAG :)Inga kommentarer: